Dé kennispartner van de digitale transformatie
Home / digivaardigheid programma

Digivaardigheid programma

Productiever werken? Meer plezier in je werk? Een boost voor jouw carrière? Investeer in jezelf en je collega’s en wordt nu digitaal vaardig!

Ook geen onnodig tijdverlies of gefrustreerde medewerkers meer? Neem nu contact met Koen op!

Neem contact op

Waarom digivaardigheid?

De Nederlandse bevolking is digitaler dan ooit; de moderne mens is altijd online en communiceert via digitale kanalen. Ook de organisaties spelen hierop in; de meeste organisaties bieden hun dienstverlening digitaal aan en een boel taken als marketing, administratie en sales zijn voor een groot deel digitaal geworden. De vraag is: lukt dit achter de schermen ook altijd? Kunnen medewerkers alle digitale ontwikkelingen bijhouden en is je organisatie genoeg bezig met digitaal leiderschap?

“MvR heeft sinds 2010 meer dan 15.000 medewerkers digivaardiger gemaakt!”

Met de digivaardigheidstrainingen van MvR Academy zijn jij en je collega’s binnen een mum van weer tijd up-to-date! Deelnemen kan vanaf elk niveau, van een training tekstverwerken in Word tot een inspiratiesessie over de mogelijkheden van robotisering.

Mederwerkers op een digitale werkplek zijn bijna 70% productiever
Volwaardige gesprekspartner
Digivaardige medewerkers werken beter samen
Deelnemen kan vanaf elk niveau
Focus pakketten voor elke branche

Hoe werkt het digivaardigheid programma?

Omdat jij de uitdagingen en digitale leerbehoeften van jouw medewerkers kent, kun je als geen ander kiezen wat goed zou zijn voor jouw organisatie. Omdat wij de uitdagingen die digitalisering met zich meebrengt als geen ander kennen, hebben wij deze samengevat in een aantal pakketten, zoals te zien is op de afbeelding.

Je kunt uit één of meerdere digivaardigheid pakketten kiezen welke passen bij de opleidingsbehoeften en vraagstukken die je binnen jouw organisatie tegenkomt. De trainingen worden standaard online aangeboden, zodat iedereen locatie-onafhankelijk kan meedoen. Uiteraard is een fysieke training ook mogelijk als dat beter past.

Uitgebreid informatie over de inhoud van de pakketten of wil je de mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak met Koen!

Afspraak maken
Digivaardigheid

Digivaardigheid basispakket, 32 deelnemers, €49,25 p.p.

Het digivaardigheid basispakket is een instappakket dat zich richt op het digivaardiger maken van jouw medewerkers op het gebied van de meest voorkomende Microsoft Office programma’s.

 

Digivaardigheid pluspakket, 16 deelnemers, €99,95 p.p.

Met het digivaardigheid pluspakket leren jij en jouw collega’s de digitale vaardigheden die elke gemeentelijke medewerker dagelijks tegenkomt. Belangrijke onderdelen zijn Zaakgericht Werken, algemeen informatiebeheer, informatieveiligheid en AVG.

 

Digivaardigheid focuspakket, 16 deelnemers, €249,95 p.p.

In het digivaardigheid focuspakket wordt dieper ingegaan op digitale transformatie en digitaal leiderschap binnen je eigen branche. Belangrijke  onderdelen van een focuspakket zijn onder andere informatiemanagement en datagedreven werken.
Welke organisaties om jullie heen zijn al goed bezig met de digitale transformatie en welke mogelijkheden zijn er?
Denk bijvoorbeeld aan de inzet van een digital workforce (digitale assistenten) in de zorg. Hoe kan virtual reality of augmented reality helpen de verkoop van je product te verhogen. Of hoe kan Internet of Things nieuwe gebouwen, smart buildings, nog slimmer maken?

 

Informatiebeleid in één dag, praktijkpakket, vanaf 8 deelnemers, €399,95 p.p.

In deze tweedaagse praktijksessie ga jij als manager of beleidsmaker onder professionele begeleiding de grote lijnen voor jullie nieuwe informatiebeleid neerzetten. Eerst word je op de hoogte gebracht over de laatste technologische ontwikkelingen en hoe andere gemeenten daarmee omgaan. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag om deze inzichten om te zetten in een informatiebeleid voor de eigen organisatie.

In de spotlights
Koen Mulder
Ga voor digivaardige medewerkers! Mijn naam is Koen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan sta ik graag voor je klaar!
Plan een afspraak

Zij gingen je voor

Alphen aan den Rijn
Gemeente Roermond
Hilversum Mediastad
Kampen