Dé kennispartner van de digitale transformatie
Home / RPA voor starters

RPA voor starters

Wil je geen saaie terugkerende taken meer, kom je tot over je oren om in het werk of schieten er wel eens kleine foutjes bij in? Neem een digitale assistent en zeg ja tegen een RPA collega!

Geen onnodig tijdverlies meer aan terugkerende taken? Koen kan je helpen!

Contact met Koen opnemen

RPA

De afkorting RPA staat voor Robotic Process Automation. Bij het woord robotic denken veel mensen aan een fysieke robot, dat is niet altijd waar!

Bij RPA hebben we het namelijk over zogenaamde ‘software robots’. Technologische ontwikkelingen maken het tegenwoordig mogelijk om het menselijk handelen in digitale (administratieve) processen te automatiseren. Dit doen we door software te bouwen die deze handelingen nadoen. De RPA is geboren!

Mede door de digitale transformatie en de komst van kunstmatige intelligentie is de wens om processen te digitaliseren en automatiseren nog nooit zo groot geweest. Robotic Process Automation kan hier een mooie eerste stap in zijn.

Onder andere met programma’s als Microsoft Power Automate en UiPath Studio is het mogelijk om een taak te automatiseren. Zo kan je bijvoorbeeld een binnenkomende mail archiveren, gegevens invoeren of overzetten naar een andere database of een binnenkomende factuur verwerken.

Benieuwd wat Robotic Process Automation voor jou en je organisatie kan betekenen en welke terugkomende handelingen je uit handen kan geven aan je eigen digitale assistent? Dan is het opleidingsprogramma van MvR Academy echt iets voor jullie!

Robotic Process Automation

De voordelen van RPA

RPA is gek op terugkerende repetitieve taken die wij als mens al snel saai vinden. Omdat de software robot nooit pauze neemt, niet moe wordt of moet eten kan deze 24/7 aan de slag. De robot doet enkel wat hem gevraagd wordt en is uitermate accuraat. Hierdoor is de kwaliteit van zijn werk zeer hoog en is hij is staat om in een korte tijd de taak vaak uit te voeren. Als medewerker heb je hierdoor meer tijd over voor bijvoorbeeld beter menselijk contact met je klanten, innovatie of procesverbetering.

Ook tijd overhouden? Koen legt je graag uit hoe!

Neem contact op
Tijdbesparend
Accuraat
Kostenbesparend
Hogere kwaliteit
Betere wendbaarheid

Hoe werkt “RPA voor starters”?

Je kunt uit één of meerdere RPA trainingen kiezen welke passen binnen jouw organisatie. De trainingen worden standaard online aangeboden, zodat iedereen locatie-onafhankelijk kan meedoen. Uiteraard is een fysieke training ook mogelijk als dat beter past. Twijfel je tussen de verschillende pakketten, weet je niet goed waar je moet beginnen of hebben jullie liever een trainer fysiek aanwezig? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met Koen op
RPA voor starters

“Zeg ja tegen een RPA collega” 20 personen, €175,- p.p.

Na een korte introductie in de wondere wereld van RPA bekijk je met de trainer wat het betekent om een digitale collega te hebben. Hoe kan je ermee samenwerken en wat heeft dit voor invloed op je dagelijkse werkzaamheden en de toekomst. Nemen de Robots echt de wereld over?

Na de kennismaking met RPA mag je helemaal zelf aan de slag met het bouwen van een echte Robot! Waar moet je rekening mee houden als je een eigen digitale assistent gaat bouwen? De robot doet braaf wat je wil, maar denk jij wel als een botje? (Dit onderdeel is ook als aparte sessie “Bouw je eigen botje” af te nemen.)

“RPA voor Teams” 15 personen, €225,- p.p.

Altijd spannend een nieuwe techniek, want wat haal je in huis? Tijdens deze training zoomen we in op Robotic Process Automation. Wat is het, wat kan je ermee, is het nou wel of niet kunstmatige intelligentie en hoe past het binnen de digitale transformatie? Daarnaast nemen we je mee in onze way of working: hoe kun je als team starten met RPA?

“RPA-starterspack” 10 personen, €325,- p.p.

Dit pakket is speciaal bedoeld voor organisaties of teams die graag zouden willen beginnen met RPA.
Het eerste dagdeel gaan jullie op onderzoek uit wat RPA voor jullie zou kunnen betekenen en waar kansen liggen. Tijdens het tweede dagdeel loopt de trainer met jullie de stappen door van de implementatie, laat zien welke gevolgen het voor de organisatie heeft en welk digitaal leiderschap het vergt. Zodat je hiermee in jullie beleid rekening kunt houden.

“RPA, hoe start je ermee?” 10 personen, €375,- p.p.

Tijdens deze tweedaagse training voor MT en directie wordt er uitgebreid gekeken naar de impact die RPA kan hebben op de bedrijfsvoering. Wat betekent het als je een eigen Digital Workforce aan de slag hebt? Welke kansen zijn er en waar dien je rekening mee te houden voordat je aan de slag gaat. Aan het einde van de twee dagdelen heb je in de grote lijnen een visie op de strategische impact van een RPA-implementatie.

In de spotlights
Koen Mulder
Wanneer start jouw digitale assistent? Wil je weten hoe het is om een digitale assistent te hebben, of willen jullie repetitieve taken uit handen geven? Download dan nu onze brochure "Opleidingsprogramma RPA voor starters" of neem contact op met Koen.
Download de brochure

Zij gingen je voor

Alphen aan den Rijn
Gemeente Roermond
Hilversum Mediastad
Kampen